WAGO Interfejs (Interface)

Dizajn savremene opreme zahteva širok spektar komponenti koje mogu da zadovolje različite izazove: Primeri su prilagođenost korisniku i efikasno i brzo održavanje, niski investicioni troškovi, bezbednost i dostupnost, i jednostavnost u dizajnu i upotrebi.

Različiti WAGO interfejs moduli sa različitim dizajnom, kao što su priključni moduli i interfejs moduli, slim releji i optokapleri i moderna efikasna DC napajanja, idealni su za rešavanje ovih izazova i osiguravanje visokog nivoa funkcionalosti.

Izoluju, pojačavaju, filtriraju i konvertuju: Kondicioneri signala i izolacioni pojačavači iz JUMPFLEKS® porodice obrađuju veliki broj funkcija u različitim oblastima primene i obezbeđuju siguran i prenos signala bez grešaka.

Bilo gde, gde je potrebno meriti i obrađivati podatke o strujama velikih vrednosti, WAGO-ovi strujni transformatori su prvi izbor. Pored strujnih mernih transformatora WAGO nudi i rešenja za kreiranje naponskih otcepa za vaš merni sistem.

Napajanja za vaše industrijske aplikacije - AlphaMOB vam sa zadovoljstvom predstavlja WAGO EPSITRON® Seriju 787.

Releji i optokapleri se koriste svuda gde je električni signal potrebno galvanski izolovati, pojačati ili naponski prilagoditi.